"Πώς να πάτε από 0 (μηδέν) σε Fully Booked πρόγραμμα ραντεβού, σε ελάχιστο χρόνο, απλώς αλλάζοντας τον τρόπο που σκέφτεστε και αντιμετωπίζετε την επιχείρησή σας"

Mάθε πώς να διαφοροποιηθείς από το 95% των επαγγελματιών στον κλάδο της ομορφιάς! Γίνε ο "εκπαιδευτής" της πελατεία σου και αύξησε τους τζίρους χωρίς να επενδύσεις σε διαφήμιση.

Τι είναι?

Το σεμινάριο αυτό είναι ένα 100% πρακτικό σεμινάριο που βοηθάει επαγγελματίες στον χώρο της ομορφιάς να κατανοήσουν τι είναι αυτό που τους εμποδίζει να εξελιχθούν. Τι είναι αυτό που τους δυσκολεύει στον τρόπο που λειτουργούν με τους πελάτες τους. Τι είναι αυτό που τους φοβίζει στην κάθε επαφή με τους πελάτη να τελικά ΔΕΝ καταλήγει σε πώληση. Είναι ένα σεμινάριο διαφορετικό από τα άλλα, δίνει την δυνατότητα σε κάθε επιχειρηματία να αντιληφθεί και να διορθώσει όλα τα λάθη που κάνει καθημερινά, αυξάνοντας έτσι το επίπεδο των παροχών και τους καθημερινούς τζίρους.

Για ποιους είναι?

Το σεμινάριο αυτό είναι ιδανικό:

1. Για νέoυς χώρους ομορφιάς που δεν έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις για την σωστή προσέγγιση και αντιμετώπιση των πελατών.  Για ειδικούς που δυσκολεύονται να δημιουργήσουν και να συντηρήσουν το πελατολόγιο τους.

2. Για έμπειρους επαγγελματίες στον κλάδο της ομορφιάς, που θέλουν να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής τους και στην κρίσιμη, για την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη, κατάσταση του χώρου τους, να μπορούν να αυξήσουν τους τζίρους τους.

3. Για επιχειρηματίες που έχουν προσπαθήσει πολλές ώρες να μάθουν πως να πουλάνε, αλλά δεν έχουν ακόμα καταφέρει να δουν τα ιδανικά αποτελέσματα. 

Πώς δουλεύει?

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί εξ' αποστάσεως και συνεπώς μπορείς να το παρακολουθήσεις από την άνεση του χώρου σου, γλιτώνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο αλλά και σημαντικά έξοδα από τις μετακινήσεις. Θα λάβεις, από την ομάδα μας, απλές οδηγίες παρακολούθησης μέσω mail αμέσως μετά την εξόφληση των διδάκτρων.

Γιατί υπάρχει?

Το σεμινάριο δημιουργήθηκε επειδή δεν υπάρχει καμία άλλη πρακτική εκπαίδευση που να δείχνει στους επιχειρηματίες στον χώρο της ομορφιάς, βήμα προς βήμα, πως να προσεγγίζουν τον ίδιο τους τον εαυτό και να αντιμετωπίζουν τα λάθη που γίνονται στην επιχείρησή. Πως να σταματήσεις να φοβάσαι την πώληση, πως να σταματήσεις να φοβάσαι να αντιμετωπίζεις τους πελάτες σου. Πως να σταματήσεις να αντιγράφεις άλλες επιχειρήσεις χωρίς νόημα και χωρίς αποτέλεσμα.

Πότε διεξάγεται?

Το σεμινάριο μπορείτε να το αποκτήσετε μαγνητοσκοπημένο και να το παρακολουθήσετε ξανά και ξανά εφαρμόζοντας άμεσα  όλες τις γνώσεις που θα λάβετε. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής εκπαιδευτικού σεμιναρίου θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τα θέματα του σεμιναρίου 

Κάντε κλικ πάνω σε κάθε ενότητα για να διαβάσετε τα περιεχόμενα της αναλυτικά.

Ενότητα 1: Personal Mind Set! Θεμέλια και Αρχές για την επαγγελματική στοχοθέτηση

Ενότητα 2: Beauty Business! Τα βασικά βήματα του Συστήματος Προσέγγισης Πελατών

Ενότητα 3: Direct Sales! Κανένας δεν αγοράζει. Λάθος - Τώρα θα αγοράζουν όλοι!

Ότι καλύτερο έχω παρακολουθήσει για την σωστή διαχείριση και αύξηση του πελατολογίου. Περιεκτικό, στοχευμένο και με άμεση εφαρμογή στην καθημερινή επαφή με πελάτες.


Μαρία Κ.

Ιδιοκτήτρια ινστιτούτου ομορφιάς

Έμαθα για το συγκεκριμένο σεμινάριο, μέσω μιας συναδέλφου. Μόλις τελείωσα σχολή ομορφιάς και σκεφτόμουν να ανοίξω τον χώρο μου. Ακολουθώντας απλώς τα βήματα του σεμιναρίου, ένιωθα ότι ξέρω πραγματικά τι κάνω και έβλεπα αμέσως την διαφορά.


Κατερίνα Ρ.

Νέα επιχειρηματίας

Τελειώνοντας την σχολή αισθητικής ήξερα πολλά για την αισθητική αλλά τίποτα για την οργάνωση χώρου και την διαχείριση πελατολογίου. Με την παρακολούθηση του FullyBooked σεμιναρίου, δεν είχα πια ανασφάλεια πως να προσεγγίσω και πως να αντιμετωπίσω τους πελάτες που θα αποκτήσω.


Αμαλία Τ.

Τελειόφοιτη ΤΕΙ Αισθητικής


Δεν έχω βρει ποτέ ξανά τόσες χρήσιμες πληροφορίες σε ένα και μόνο σεμινάριο. Οργάνωση, στοχευση, επικοινωνία, πώληση και προώθηση το χώρου μου είναι μόνο μερικά από τα δεδομένα μου που άλλαξα μετά την παρακολούθησή του, Το συστήνω ανεπιφύλακτα.


Πωλίνα Β.

Αισθητικός

Μαζί με το Πρακτικό Σεμινάριο θα πάρετε

δωρεάν 3 πολύ σημαντικά Βοnus


  1. Δωρεάν Σημειώσεις για το Bonus Μάθημα "Κατηγορίες πελατών και οι αντιμετώπισή τους" 
  2. Δωρεάν Πρόσβαση στο υποστηρικτικό ενημερωτικό υλικό που θα λαμβάνεται 2 φορές το μήνα.
  3. Δωρεάν Παράταση πρόσβασης για έως και 7 ημέρες μετά την ( διεξαγωγή/πρόσβαση) του σεμιναρίου
Σχετικά με την Εισηγήτρια του 
FullyBooked Seminar

Η Ελένη Παπαδοπούλου, είναι Beauty Business Consultant, Αισθητικός, Ιδιοκτήτρια χώρου αισθητικής για πάνω από 18 χρόνια. Στόχος της είναι να βοηθάει επαγγελματίες στον κλάδο της ομορφιάς να δημιουργήσουν τον ιδανικό χώρο ομορφιάς μέσω του Beauty Business Academy εκπαιδευτικού προγράμματος.


Το σημαντικό είναι ότι μέσα από τις εκπαιδεύσεις της, μαθαίνεiς πρώτα να εφαρμόζεiς 100% όλη την γνώση που σου δίνει και βλέπεις άμεσα την αλλαγή στην επιχείρησή σου μέσα από την δική σου, πλέον, καινούρια αντίληψη των δεδομένων που έχεις να αντιμετωπίσεις.

Aποκτήστε άμεση πρόσβαση στο σεμινάριο με 

μόνο 55€!

Κάντε τώρα κλικ για να κρατήσετε την θέση σας και να απογειώσετε την επιχείρησή σας κάνοντας Λιγότερα.

Σύνοψη


  • Πως να αποκτήσεις το σωστό Mind Set Επιχειρηματία και πως να αντιμετωπίζεις όλα τα εμπόδια στον κλάδο σου.
  • Πως να σταματήσεις να φοβάσαι τις πωλήσεις και την προσέγγιση των πελατών σου.
  • Πως να εκπαιδεύσεις την πελατεία σου και να γίνεις ο Ειδικών των Πωλήσεων

Μοναδική Εγγύηση Ικανοποίησης και Αξίας

Παρακολουθήστε ολόκληρο το σεμινάριο, εφαρμόζοντας στην πράξη τις απαραίτητες ενέργειες δράσης, και αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε απόλυτα ευχαριστημένοι στην ολοκλήρωση της διαδικασίας, στείλτε μας ένα email και σας επιστρέφουμε 100% τα δίδακτρα.

Είμαστε τόσο σίγουροι για την απαράμιλλη ποιότητα και την αξία των υπηρεσιών μας που είμαστε ο μόνος εκπαιδευτικός φορέας που αναλαμβάνουμε για σας όλο το "ρίσκο".

(Υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις)

100%

guaranteed

    Copyright © 2022 beautymomentsacademy.com 

>